Afegir a la cistella
DT00763 S Bar solo 1/pic010 - 1000 - Perc - archi - live electronics
ballpoint pen.blackboard.sd.bd.2 bong.2 conga.vib.sus cym.tom.toy hn.low piano string.tam.spring coils.slide fl.spiral cym.templeblks.glocks.metal guiro.thunder.chains.broken crystal.vibrant glass.woodblk.rain tree.2 anvil.2 ratchet (sm,lg).2 timp w/sus
Héctor Parra
65 Minuts
Tritó
404
2010
2010
9790692046387
Aquesta és una descàrrega en PDF. En fer una comanda estàs acceptant les condicions de compra: La compra d'aquest producte et dóna dret a descarregar-ho, guardar-ho i imprimir una còpia per a ús privat. La compra no et dóna dret a enviar-ho a tercers ni a pujar-ho a internet per a la seva descàrrega. Les compres de partitures en PDF no es poden retornar una vegada descarregades.

Amb Hypermusic Prologue es dóna una colÀlaboració única entre ciència, música i arts plàstiques. En companyia de Lisa Randall, de l’artista plàstic Matthew Ritchie i del director d’escena Paul Desveaux, explorem la forma històrica de l’òpera per tal de crear una expressió dramàtica per al segle XXI. El llibret de Lisa Randall ens presenta una compositora-científica que viu una profunda tensió entre l’amor que sent pel seu company i la seva passió pel coneixement, guiada per la convicció que existeix un món més gran per explorar.

2. Plane II - A wonderful place!

3. Plane III - This step - a new dimension

4. Plane IV - The pathway opens

5. Plane IV - Why disrupt this harmony?!

6. Plane IV - You are gone

7. Plane IV - The soft cozy edge

8. Plane IV - I will describe this strange landscape

9. Plane IV - The language of the 5th dimension

10. Plane IV - Microscopico, flamboyant

11. Plane V - This pull, this tug

12. Plane V - Electronic interlude

13. Plane V - Scuro/As I travel away

14. Plane VI - How to open up your world?

15. Plane VII - Discordant phenomena