Últimes notícies

50 anys de la mort de Robert Gerhard

El 2020 es commemora el cinquantè aniversari de la mort del compositor Robert Gerhard (Valls, 1896 - Cambridge, 1970). Al web i al catàleg de Tritó hi trobareu una selecció de llibres, partitures i CD's amb la seva obra.

 

 

Tritó edita la partitura "Ad limen caeli", de Núria Giménez-Comas

Tritó incorpora al seu catàleg la partitura Ad limen caeli, obra de la compositora Núria Giménez-Comas (Girona,1980). La partitura està disponible en format digital.

Tritó edita tres noves obres de Gabriel Erkoreka

Tritó ha incorporat al seu catàleg les tres últimes partitures de l'compositor basc Gabriel Erkoreka: Messa di voce, per contratenor i acordió; Swirls, per a quartet de saxòfons i Quartet de corda núm.2 "Quadrupole". Les obres estan disponibles en format paper i digital.

Expressem el nostre més sentit condol per la mort del nostre company i amic Josep Dolcet (1961-2020)

Des de l'editorial Tritó expressem el nostre més sentit condol per la mort del company, amic i fundador Josep Dolcet i Rodríguez (1961-2020), ...

Sobre Tritó Edicions

Tritó Edicions és una editorial de música especialitzada en música clàssica espanyola i iberoamericana.

El catàleg de Tritó Edicions inclou obres inèdites o injustament oblidades de compositors antics i dels segles XIX i XX fins a obres d'autors contemporanis, algunes de les quals són encàrrecs de la pròpia editorial.

Descobreix el nostre catàleg editorial en la nostra tenda online, on podràs comprar partitures o sol·licitar lloguer de les obres.

150
Compositors
+1600
Obres