Sobre Tritó Edicions

Editorial de música especialitzada en repertori català, espanyol i iberoamericà.

Missió

Difusió i recuperació del patrimoni musical

Tritó Edicions és una editorial de música especialitzada en el repertori català, espanyol i iberoamericà.

El catàleg de Tritó inclou des d'obres inèdites o injustament oblidades de compositors antics (Terradellas, Baguer o Carnicer) i dels segles XIX i XX (Granados, Albéniz o Gerhard) fins a obres d'autors contemporanis (Brotons, Montsalvatge, Rueda, Guinjoan o Marco), algunes de les quals són encàrrecs fets per la mateixa editorial.

Representem a més de 150 compositors i amb un catàleg de més de 1600 títols.

Les edicions de les partitures van sempre precedides d'un text introductori que ajuda a situar-les en el temps i l'estil. D'aquesta manera resulten interessants tant per al músic com per al musicòleg.

Així mateix, i per tal de facilitar la difusió i la interpretació de les obres, Tritó publica separadament les particel•les instrumentals de les obres orquestrals i de cambra.
Missió

Discogràfica

Les edicions discogràfiques responen al mateix interès per la recuperació i difusió del repertori de compositors espanyols antics i contemporanis, i es caracteritzen per la qualitat dels seus intèrprets, entre els quals cal destacar l'Orquestra de Cadaqués, amb Sir Neville Marriner, Gianandrea Noseda o Vasily Petrenko.
Discogràfica