Jordi Cervelló Garriga

Barcelona ( 1935 - 2022 )
Jordi Cervelló Garriga

Jordi Cervelló va iniciar els estudis de violí als sis anys, i més tard va fer virtuosisme amb Franco Tufari del Conservatori Giuseppe Verdi (Milà) i amb Eugen Prokop, va participar en els cursos d’interpretació de violí a Siena i Salzburg. Li han estat concedits els premis Ciutat de Barcelona (1973), primer premi del Ministerio de Educación y Ciencia (1976) i l’accèssit del Ciutat de Barcelona (1980). Les seves obres -difoses a les principals ciutats europees, a Estats Units, Mèxic i Israel- han estat interpretades per rellevants conjunts instrumentals: orquestres de Ràdio Israel, Ciutat de Barcelona, Sinfònica de RTVE, Royal Philharmonic de Londres, Filarmònica de Bogotà, Orquesta Nacional de España, Young Israel Strings, Orquestra Catalana de Cambra, The Classic Chamber Orchestra of New York, Orquestra Pro Arte de Lodz (Polònia), etc. A més de compositor ha estat professor de violí i música de cambra al Conservatori Professional de Música de Badalona.

Ultims concerts

Jordi Cervelló Garriga

Obres

Jordi Cervelló Garriga

Per Conjunts de cambra

Obra
GeminiConjunt de cordes (6 ó més instruments)

Un sol instrument

Obra
Impromptu - fantasiaOrgue sol

Últimes notícies

Jordi Cervelló Garriga
Música d’orgue a Catalunya IV

Música d’orgue a Catalunya IV

Dins de la col·lecció de CDs sobre música catalana d’orgue acaba de sortir el darrer disc, aquest cop dedicat a la música contemporània, on hi són representats alguns dels principals compositors de la darrera meitat de segle xx a Catalunya.
Llegir més
Estrena de la darrera composició de Cervelló

Estrena de la darrera composició de Cervelló

El proper 30 de gener es durà a terme la estrena de la darrera composició "Concert per a piano, instruments de vent i percussió" del Premi Nacional de Música 2010 Jordi Cervelló per la Banda Municipal de Barcelona dirigida per Salvador Brotons a ...
Llegir més