Història de Babar (en català)

Francis Poulenc ( 1890 - 1963 )
Història de Babar (en català)
Història de Babar (en català)
Preu: 10,83 €
Afegir a la cistella
TD00016 Ensemble Orquestra de Cadaqués, Philippe Entremont, director, Àgata Roca, narradora
26 Minuts
Tritó
1
2004
8437011311337
Escrita per Jean de Brunhoff, la Història de Babar és un conte de referència obligada per a moltes generacions. Les aventures del petit elefant, la mort de la mare en mans del caçador, el descobriment de la ciutat, la vella senyora, els seus cosins Artur i Celest, i la coronació de Babar com a rei dels elefants formen part de les imatges de la nostra infància.
La que aquí es presenta és la versió musicada que el compositor francès Francis Poulenc va fer per a narrador i orquestra, revisada per Andrew Mathews. Aquesta versió està narrada per l’actriu Àgata Roca.
Escrita per Jean de Brunhoff, la Història de Babar és un conte de referència obligada per a moltes generacions. Les aventures del petit elefant, la mort de la mare a mans d’un caçador, el descobriment de la ciutat, la vella senyora, els cosins Artur i Celest, i la coronació de Babar com a rei dels elefants formen part de les imatges de la nostra infantesa. Aquí en presentem la versió que el compositor francès Francis Poulenc va fer per a narrador i orquestra, revisada per Andrew Mathews. Aquesta versió està narrada en català per l’actriu Àgata Roca. El text s’inclou al llibret del CD.

Critiques

  1. El Tatano, Agost del 2007 22 de març de 2017
    Veure crítica
  2. 22 de març de 2017
    Veure crítica