L’absència

Hèctor Parra
L’absència

Barcelona ( 1976 )

Nascut a Barcelona el 1976 i resident a Paris des del 2002, va fer els estudis musicals al Conservatori Superior de Música de Barcelona (composició amb Carles Guinovart i David Padrós, piano amb Maria Jesús Crespo), a Ginebra amb Michael Jarrell i a l’IRCAM amb Jonathan Harvey, Brian Ferneyhough, Philippe Leroux i Philippe Manoury, entre d’altres. Del 2013 al 2017 ha estat el professor de Composició del curs internacional de composició de l’IRCAM-Centre Pompidou. Compositor resident al Conservatori Superior de Música de Lyon durant el curs 2004-2005, el 2005 obté el Màster en Estètica i Tecnologia de les Arts per la Universitat de París VIII sota la direcció d’Horacio Vaggione amb les màximes qualificacions.


Premi Nacional de Cultura 2017 de la Generalitat de Catalunya, el 2011 rep el prestigiós Premi de Composició de la Fundació Ernst von ...

Ultims concerts

L’absència

Darreres notícies

L’absència
Héctor Parra estrena una peça inèdita en el XI Concurs Internacional de Direcció de l'Orquesta de Cadaqués

Héctor Parra estrena una peça inèdita en el XI Concurs Internacional de Direcció de l'Orquesta de Cadaqués

Amb la voluntat de seguir apostant per la música contemporània, l'onzena edició del Concurs Internacional de Direcció de l'Orquesta de Cadaqués (de l'11 al 19 de desembre) estrenarà una peça simfònica inèdita del compositor Héctor Parra (Barcelona, 1976), un dels autors més destacats del catàleg de Tritó Edicions. La partitura, titulada “L'absència”, va ser encarregada pel certamen amb la intenció de fomentar que els joves directors interpretessin peces d'avui en dia.
Llegir més