Gabriel Erkoreka

Bilbao ( 1969 )

Gabriel Erkoreka nasqué a Bilbao al 1969. Estudià amb Juan Anyell i Carmelo Bernaola al Conservatori Superior "JC d’Arriaga" i a l’Escola Superior de Música "J. Guridi" obtenint premis d’honor en Composició, Piano i Música de Càmera. Al 1995 ingressa a la Royal Academy of Music de Londres on realitza els estudis de postgrau de composició amb Michael Finnissy obtenint el Diploma d’excel·lència RAM i un Màster amb distinció per la University of London.

Les seves obres han estat interpretades a la Biennale de Venècia 2004, la Musikverein de Viena; South Bank Centri, ICA i Wigmore Hall de Londres; en el ISCM World Music Days de Manchester (1998) i de Hong Kong (2007), el Muziekgebouw aan t’IJ d’Amsterdam; el Toru Takemitsu Festival a Tòquio, Festival de Noves Músiques de Sydney; el Symphony Space i New Paths in Music Festival 2007 de Nova York, i el Crown Hall de Chicago; el Festival ’Estafi of Music’ de Finlàndia; el Huddersfield Contemporary Music Festival; al Festival Internacional d’Alacant i l’Auditori N

Últimes notícies

Gabriel Erkoreka
Formidable Estrena de

Formidable Estrena de "Tientos y batallas" de Gabriel Erkoreka

Ahir a la tarda va tenir lloc l’estrena de Tientos y Batallas, de Gabriel Erkoreka, una obra plena de reminiscències renaixentistes.
Llegir més
Erkoreka estrena

Erkoreka estrena "Ekaitza", el seu primer concert per a violoncel

Aquesta nit tindrà lloc a Donostia l’ estrena mundial d’ Ekaitza, el primer concert per a violoncel i orquestra del compositor Gabriel Erkoreka.
Llegir més
Els nostres compositors conquereixen la temporada del CNDM

Els nostres compositors conquereixen la temporada del CNDM

Jesús Torres, Gabriel Erkoreka i Jesús Rueda a la temporada 2012-2013 del CNDM.
Llegir més