Gabriel Erkoreka

Bilbao ( 1969 )

Gabriel Erkoreka nasqué a Bilbao al 1969. Estudià amb Juan Anyell i Carmelo Bernaola al Conservatori Superior "JC d’Arriaga" i a l’Escola Superior de Música "J. Guridi" obtenint premis d’honor en Composició, Piano i Música de Càmera. Al 1995 ingressa a la Royal Academy of Music de Londres on realitza els estudis de postgrau de composició amb Michael Finnissy obtenint el Diploma d’excel·lència RAM i un Màster amb distinció per la University of London.

Les seves obres han estat interpretades a la Biennale de Venècia 2004, la Musikverein de Viena; South Bank Centri, ICA i Wigmore Hall de Londres; en el ISCM World Music Days de Manchester (1998) i de Hong Kong (2007), el Muziekgebouw aan t’IJ d’Amsterdam; el Toru Takemitsu Festival a Tòquio, Festival de Noves Músiques de Sydney; el Symphony Space i New Paths in Music Festival 2007 de Nova York, i el Crown Hall de Chicago; el Festival ’Estafi of Music’ de Finlàndia; el Huddersfield Contemporary Music Festival; al Festival Internacional d’Alacant i l’Auditori N

Ultims concerts

Gabriel Erkoreka

Últimes notícies

Gabriel Erkoreka
Segueixen les activitats del compositor basc Gabriel Erkoreka

Segueixen les activitats del compositor basc Gabriel Erkoreka

Les darreries de l’any passat varen ser bones per a la música de Gabriel Erkoreka: el mes d’octubre les seves peces de cambra Ametsak I i Ametsak II (Tritó Edicions)van ser interpretades al festival Musikene de Donosti (Sant Sebastià), i el Plural ...
Llegir més
Formidable Estrena de

Formidable Estrena de "Tientos y batallas" de Gabriel Erkoreka

Ahir a la tarda va tenir lloc l’estrena de Tientos y Batallas, de Gabriel Erkoreka, una obra plena de reminiscències renaixentistes.
Llegir més
Erkoreka estrena

Erkoreka estrena "Ekaitza", el seu primer concert per a violoncel

Aquesta nit tindrà lloc a Donostia l’ estrena mundial d’ Ekaitza, el primer concert per a violoncel i orquestra del compositor Gabriel Erkoreka.
Llegir més