David Padrós

Igualada ( 1942 - 2016 )
David Padrós

Va fer els seus estudis musicals amb Jordi Albareda (piano) i Jordi Torra (harmonia, contrapunt, composició), estudis que va ampliar posteriorment a Alemanya i Suïssa amb Paul Baumgartner i Sava Savoff (piano), Hans Ulrich Lehmann i Klaus Huber (composició) i Jürg Wyttenbach (interpretació de la música contemporània). Va viure a Basilea fins al 1982, on va desenvolupar una intensa activitat com a compositor, pianista i pedagog.

Des de l’any 1971, en que va ser estrenada "Styx" al Festival Internacional de Música de Barcelona, les seves obres han estat interpretades arreu d’Europa, entre altres Festivals internacionals al de Lucerna (Suïssa), al Gaudeamus Musikwoche (Holanda), a Europalia-85 (Bèlgica) i al de Barcelona (1987), en el qual va ser estrenada "Confluències (Música per a Santa Maria del Mar)", amb gran èxit de públic i de crítica. Ha estat guanyador del premi Hans Lenz 1969 al mèrit artístic (Alemanya) i del premi de composició de la Fundació Landis & Gyr, l’any 1976 (Suïssa).

Últimes notícies

David Padrós
Col·lecció Música Breu

Col·lecció Música Breu

Tritó Edicions presenta la nova col·lecció de publicacions de música de cambra. Amb el títol de Música Breu, es tracta d'una sèrie d'obres de música espanyola de cambra i de curta durada. Al desembre es donà sortida als següents títols, que ja ...
Llegir més