Antonio E. Lauzurika

Vitoria-Gasteiz ( 1964 )
Antonio E. Lauzurika

Nascut a Vitòria-Gasteiz el 1964, Antonio E. Lauzurika va estudiar piano, harmonia i composició amb Carmelo Bernaola al Conservatori Jesús Guridi, al qual va tornar com a professor anys després.

Ha estat becat per participar en diversos cursos i trobades de música contemporània, com el Curso Manuel de Falla de Granada, o el de Campo de Villafranca del Bierzo, amb compositors com Donatoni, Gentilucci, C. Halffter, Luis de Pablo, T. Marco, JR Encinar. Igualment ha assistit a cursos de música electro-acústica al G.M.E. de Conca amb G. Brncic, i als impartits per Luis de Pablo al Festival d'Alacant i al Conservatori de Madrid. Així mateix ha participat en els cursos de Darsmtadt (1990) i en el Curs de Composició d'Avinyó amb Elliott Carter (1991). Ha rebut encàrrecs de la Quinzena Musical de Sant Sebastià (1991), de l'Europa Cantat (Vitòria, 1991) i de la Fundació Joan March (1990).

El 1989 va rebre el tercer premi del Concurs de Composició per a Joves Compositors de la SGAE, el 1991 la seva obra Criptograma va representar a Espanya a la Tribuna In

Les seves obres han estat interpretades a l'Auditori Nacional de Madrid, la Fundació March i el Museu Reina Sofia, així com el Guggenheim de Bilbao, a la Quinzena Musical de Sant Sebastià, l'Auditori de Milà i el Carneige Hall de Nova York, entre d'altres .

Publicacions (0)

Antonio E. Lauzurika

Últimes notícies

Antonio E. Lauzurika
Properes edicions: Castillo, Lauzurika i Fontcuberta

Properes edicions: Castillo, Lauzurika i Fontcuberta

Tritó ha signat nous contractes per a l'edició d'obres de Manuel Castillo (Sevilla, 1927-2005), Antonio E. Lauzurika (Vitoria-Gasteiz, 1964) i Carlos Fontcuberta (València, 1977)

Llegir més