Libro de los secretos

Jesús Torres
Libro de los secretos
  • Composició: 2003
  • Formació: Orquestra simfònica
  • Gèneres: Música Clàssica
  • Instrumentació: 2[1.2/pic] 2 2 2 - 4 2 2[1.tneb] 0 - timp+2 - archi
  • Percussió: 2bd.4bong.2conga.2tom.vib.marim.3sus cym(sm,md,lg).Chinescym(sm,md).tam.bell.glock
  • Duració: 14 Minuts
  • Referència: TR00217

Zaragoza ( 1965 )

Jesús Torres va néixer a Saragossa el 15 de Juliol de 1965. Ingressa en el Conservatorio Superior de Madrid on estudia violí, piano, harmonia i contrapunt i fuga. Simultàniament participa en diversos cursos d’anàlisi musical amb Luis de Pablo. Entre 1986 i 1988 estudia composició amb Francisco Guerrero.
Ha obtingut els següents premis: Primer Premi SGAE 1992 de joves compositors, Gaudeamus Prize, Amsterdam 1995, Primer Premi Valentino Bucchi, Roma 1997 i Premi Reina Sofía, Barcelona 1999.
Rep encàrrecs de institucions oficials i privades com: INAEM (Ministeri de cultura de Espanya), Gaudeamus Foundation (Amsterdam), Kaleidoscope Programme (Unió Europea), Jovén orquesta nacional de España, Comunidad de Madrid, Drumming Grupo de Percussâo, Colegio de España de Paris, Spectrum (London), Radio Televisión Española Symphony Orchestra, Cecilia Colien Honegger (&Aacu...

Ultims concerts

Libro de los secretos

Crítiques

Libro de los secretos

Darreres notícies

Libro de los secretos

"El libro de los secretos": estrena mundial i per tot el món.

L'estrena de "El libro de los secretos" de Jesús Torres tindrà una amplia cobertura en els mitjans de comunicació gràcies a les noves tecnologies.
Llegir més
Els

Els "secrets" de Jesús Torres veuen la llum

El "Libro de los secretos" de Jesus Torres en estrena, avui. res importants mitjans de radiodifusió faran ressó d'aquest esdeveniment.
Llegir més