Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Els "secrets" de Jesús Torres veuen la llum

S’estrena Libro de los secretos, de Jesús Torres

[caption id="attachment_5643" align="alignleft" width="199" caption="Jesús Torres"][/caption]

No sempre les estrenes gaudeixen de la merescuda difusió ni rebuda per part del públic. Les tecnologies de la informació ens posen avui les coses molt més fàcils eliminant els impediments geogràfics i portant-nos a casa aquelles primícies que no podem perdre'ns.

El libro de los secretos, és producte de l'intens i raonat treball del compositor aragonès Jesús Torres. És un encàrrec de la OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ), orquestra que avui 18 de novembre, al costat del seu actual director titular Pablo González, farà possible aquest esdeveniment. La cita és a la sala Paul Casals de l'Auditori de Barcelona a les 21:00 hores.

Per qui no pugui assistir a l'estrena hi ha dues oportunitats més en el mateix auditori i amb els mateixos intèrprets, el dissabte 20 de novembre a les 19:00 i el diumenge 21 a les 11:00 del matí.

Però si no és possible assistir a cap de les tres sessions no hi ha problema!. Tres importants mitjans de radiodifusió faran ressó d'aquests concerts:

Com a resultat d'un nou acord entre l’ OBC amb Medici TV tindrem ocasió de presenciar on-line i en directe, el concert del dissabte.

Medici TV és un mitjà essencial per a la difusió de l'activitat orquestral de tot el món i una garantia de qualitat per als oients. La connexió a la seva plataforma és fàcil i gratuïta durant tres dies, i permet l'assistència virtual a infinitat de concerts que són emmagatzemats per a la seva visualització a la carta. Però hi ha una particularitat que mereix ser esmentada: és la primera vegada a la història que Medici TV transmet un concert des de l’ Auditori de Barcelona amb l’ OBC i Pablo González.

De la mateixa manera el concert del diumenge serà transmès en directe per Catalunya Música en el seu MPClàssics.

I encara més! Radio Clásica retrasmetrà aquest últim concert a les 20:00 del diumenge 20.

I bé... Creiem que amb tantes oportunitats d'assistir sincrònica a asincrònicament (com diuen avui els nous comunicadors) cap excusa és vàlida perquè et perdis entre les pàgines del Libro de los secretos de Jesús Torres.

Compartir: