Música Española en el Exilio
Preu: 12,04 €
Comprar
TD00110 Joan Enric Lluna, clarinete - Juan Carlos Garvayo, piano - Mirabai Rosenfield
67 Minuts
Tritó
1
2015
2015
8437014125177
Julián Bautista 1. Fantasía española Robert Gerhard 2. Sonata 3. Andantino 4. Estudio para el film Secret People Julián Menéndez 5. Estudio de concierto nº 1 6. Estudio de concierto nº 2 7. Estudio de concierto nº 6 Rodolfo Halffter 8. Égloga Jesús Bal y Gay Sonata 9. Alelgro 10. Adagio-Allegretto-Adagio 11. Adagio-Allegro
En aquest enregistrament es presenta una recopilació de peces d’una qualitat extraordinària, injustament molt poc conegudes. Espero que aquest CD ajudi a donar-los la difusió que es mereixen i que en un futur no gaire llunyà els clarinetistes i els professors les comencin a incorporar al seu repertori. Aquestes obres estan unides per una circumstància històrica crucial a Espanya: la postguerra i les seves desastroses conseqüències en la vida cultural i artística del país, circumstància que òbviament explica en bona part per què aquestes obres van caure pràcticament en l’oblit.

Critiques

  1. Sixto Ferrero - LA VEU DEL PAIS VALENCIÀ 7 de maig de 2015

    "La sensació d’estar escoltant i tenir al davant allò que podria haver estat i no va poder ser, és per moments un emocionant retrobament amb la història." " trobem en aquest imprescindible CD, interessant tant per als clarinetistes, com per als melòmans i aficionats a la música, la música de cambra..., per la genial feina de recuperació i les magnífiques interpretacions amb un clarinet versàtil" "“Música española en el exilio” és un disc d’obligada audició. Imprescindible a un discoteca. Amb un treball interpretatiu fantàstic, que fa justícia als seus compositors, de diverses tècniques, amb diferents interessos musicals que demostra que les avantguardes volien instaurar-se, oferir eixa anhelada connexió europea que no ens allunyara de la modernitat i el progrés, d’apropar i atorgar la (gran) música al poble, però, que tots sofriren el silenci imposat a base de fusell i insurrectes, dels quals hui encara estem pagant les conseqüències. Un treball per a celebrar-ho. Molt"

  2. LA VEU DEL PAIS VALENCIA - mayo 2015 22 de març de 2017
    Veure crítica