Tom Sawyer Detectiu

Tom Sawyer Detectiu
Preu: 10,83 €
Afegir a la cistella
TD00109

Lazzigags


36 Minuts
Tritó
1
2014
8437014125023

1. Vull ser detectiu 2. Diamants, Diamants 3. No és el mateix 4. Quins malpartis 5. A l’Aràbia de l’Alí Babà 6. El bos és fosc 7. L’oncle és bo 8. Xinè per a principiants 9. Som amics 10. Finale

Mark Twain va escriure un total de quatre novel·les en què Tom Sawyer i Hucleberry Finn eren els protagonistes. Tom Sawyer detectiu n’és una de les més conegudes. Per transportar-la a l’escenari, i al format de teatre musical, la companya Lazzigags ha fet exactament el que pensava que hauria fet Twain: canviar alguna situació, algun personatge i, lògicament, afegir-hi totes les cançons.

Critiques

  1. CLIP DE TEATRE - Andreu Sotorra 30 de novembre de 2001

    De tot una mica sense que hi sobri res, ben encaixat, amb una dramatúrgia del director Miquel Agell que no decau en cap moment i amb un acompanyament musical vigorós, rítmic, creació de Marc Sambola, al servei d'unes lletres de Lídia Linuesa que tenen la missió d'explicar aquesta aventura menys coneguda de Tom i Huck d'una manera dinàmica, clara i arrodonida, deixant molt poques escenes per al text convencional, i les que hi són, concises i molt breus.