Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Tritó publica 'Les cuirasses de la veu' de Cecília Gassull

Tritó publica 'Les cuirasses de la veu' de Cecília Gassull

Dins del seu segell Amalgama, l’editorial Tritó acaba de publicar «Les cuirasses de la veu. Eines corporals i emocionals d’observació i d’intervenció», de Cecília Gassull. En aquest llibre l’autora ens condueix, mitjançant diferents processos, a un coneixement profund de la veu i a la seva vinculació amb el cos entès des d’una perspectiva holística; i ho fa des de la teoria i des de la pràctica, com a resultat de l’experiència acumulada durant anys des de l’àmbit acadèmic i com a terapeuta.

Es tracta, doncs, d’una obra excel·lent per accedir al concepte de les «cuirasses» de la veu, és a dir, a aquells impediments que ens bloquegen la lliure emissió de la veu i l’expressió, seguint el mètode definit per l’autora com AkiAra.

Així, a banda de la fonamentació teòrica, hi trobarem pràctiques d’observació i d’intervenció que, juntament amb nombrosos exemples de casos reals i exercicis específicament il·lustrats, fan d’aquest text una eina  summament útil per a tots els professionals de la veu i per a tots aquells que, sense ser-ho, també estiguin interessats a disposar dels recursos que proposa l'autora, tant corporals com emocionals i de diàleg intern.

Compartir: