Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Descarrega la teva música des de la web de Tritó

Els més curiosos i que seguiu tots els nostres moviments, segurament us haureu adonat que hem implementat alguns canvis a la nostra pàgina web. Si us heu despistat us expliquem una mica en què consisteixen aquests canvis.


Hem introduït un reproductor (player) perquè pugueu escoltar els discos digitals directament a la web. Des del reproductor teniu accés a les diferents botigues digitals on podreu adquirir el disc en format digital en alta qualitat (WAV).
Pensàvem que el nostre lloc web necessitava una banda sonora. Què millor que la música composta i interpretada pels nostres compositors i intèrprets?.


Tambe hi afegim un botó perquè trieu des de la botiga o plataforma des de la qual poder descarregar les nostres pistes d'àudio. A més de les botigues més populars com i Tunes, Amazon o Deezer trobareu moltes més disponibles per a tots els països del món.


Pensàvem que el nostre lloc web necessitava una banda sonora. Què millor que la música composta i interpretada pels nostres compositors i intèrprets?.


Per fi ho hem aconseguit! Volíem compartir amb vosaltres i convidar-vos a explorar el catàleg digital que tenim avui disponible.
D'aquí a poc esperem poder oferir promocions especials per als subscriptors al nostre full de novetats i per a tots els nostres amics incondicionals que contribueixen a difondre la feina que fem dia a dia.


Comenceu a gaudir ja de la música digital de Tritó!



Compartir: