Tireu confits! Propostes per a fer música amb infants de 0 a 3 anys (amb CD)

Teresa Malagarriga
Jèssica Pérez
Laura Ballber
Clara Roca
Precio: 26,00 €
Añadir a la cesta
AM03035 13 Minutos
Amalgama
144
2011
9788489988651
En 2006 el IME de Mataróencargó al grupo REMIS 0-3, del Departamento de Didáctica de la Expresión Musical y Corporal de la Universidad Autónoma de Barcelona, un plan de formación musical para el colectivo de maestros de las guarderías municipales de la ciudad. El proyecto, coordinado por Teresa Malagarriga (UAB) i Ascenció Yuste (IME) y aplicado a las escuelas por Jèssica Pérez, se extiende a lo largo de tres años e incluye la formación del profesorado, la innovación y la investigación. El contenido de este libro emerge de este proyecto; en este primer volumen encontraréis algunas de las actividades realizadas con los más pequeños de las guarderías. El grupo REMIS 0-3 que ha actuado como grupo de discusión y de debate del diseño y aplicación del programa las ha recogido, discutido y redactado agrupanlas en un formato que puede ser útil para el que quiera comunicarse con los niños y niñas a través de la música.

Opiniones

  1. Crispis 18 de abril de 2011

    Com a professional de l'educació infantil, estic d'acord amb Pepus amb que hi ha molts països, especialment europeus, que ens passen davant en matèria d'educació musical. Però he de matissar també que l'etapa 0-3, com a context escolar, és una característica específica del nostre territori. Crec que és aquest aspecte el que fa més innovador aquest treball. Proporcionar guies per ajudar als adults a acostar la música a infants d'aquestes edats és una fantàstica iniciativa que, des del meu coneixement, no té precedents tan complerts en aquest país.

  2. Pepus 16 de abril de 2011

    On està la innovació? el mateix de sempre, dit per autors (gran exponents de la pedagogia musical) d'altres paisos que treballen la música força millor que nosaltres. Aquí publiquem el que ja han escrit d'altres.

  3. Mònica 15 de abril de 2011

    Jo fa anys que vaig darrera duna guia com aquesta. No hi ha res al nostre pais i tampoc he trobat res a fora. En anglès hi ha alguna cosa però massa científic. Pel que veig aquesta es més asequible.