Joan Rubinat

Joan Rubinat
Nascut a Torelló (Osona), va iniciar la seva formació musical a l’Escolania de Montserrat, al costat del P. Ireneu Segarra. Continuà estudiant piano a Barcelona amb Àngel Soler i Albert Giménez-Atenelle, a Munic amb Ludwig Hoffman, gràcies a una beca de la fundació Humboldt, i a Madrid amb Josep Colom. També ha rebut consells de G. Sebök, S. Celebidache i M. Joao Pires.
L’any 1974 va donar el primer concert, i des d’aleshores ençà ha actuat ininterrompudament a Catalunya, a l’estat espanyol i a d’altres països europeus. Ha tocat com a solista amb la Camerata Lysy de Gstaad (Suïssa), amb l’orquestra "Leos Janacék" de Brno (Txèquia), amb la Münchener Jugndorchester i la orquestra de cambra de Vic, dirigides per Jordi Mora, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Salvador Brotons i amb l’orquestra de cambra de Terrassa 48, dirigida per Quim Termens.
També ha realitzat enregistraments per a RNE, Catalunya Música i TV2. Actualment compagina la tasca concertística amb la docent. Es professor de piano al Conservatori de Música de Vic. Ha publicat el llibre "La Lluna", per a l’iniciació al piano, basat en arranjaments sobre

Publicacions (0)

Joan Rubinat