Joan Pla

Balaguer ? (Lleida) ( 1720 ) - Stuttgart (Alemanya) ( 1761 )
Joan Pla
Joan Pla era membre d’una important família de músics catalans que van desenvolupar la seva activitat a l’època a cavall entre el Barroc i el Classicisme. Amb el seu germà Josep, va recórrer les principals capitals d’Europa donant concerts d’oboè i d’altres instruments. S’establí amb el seu germà Josep a la cort del duc Carl Alexandre de Wurtemberg a Stuttgart, on va ser enterrat com a senyal de l’estima que li tenien.
Com a compositors, tots ells van deixar una quantitat important de música de cambra i concerts, sobretot per a instruments de vent, molt representatius de l’estil galant europeu.

Últimes notícies

Joan Pla
Excel·lent presentació del disc de sonates de joan Pla i Carles Baguer

Excel·lent presentació del disc de sonates de joan Pla i Carles Baguer

El dijous 30 de gener va tenir lloc a la nostra sala de Tritó la presentació del disc A pleasing Agreeable Style, l'últim enregistrament editat pel nostre segell que inclou sonates dels compositors catalans Joan Pla (1720-1761) i Carles Baguer (1768-1808). Gràcies a totes les persones que van ser-hi presents, vam poder gaudir d'una vetllada agradable que ens motiva a seguir endavant amb el nostre cicle d'activitats i presentacions.
Llegir més
Presentem l'últim disc del nostre segell: