Obra completa per a orgue - vol. II

Manuel Castillo
Obra completa per a orgue - vol. II

Sevilla ( 1927 ) - Sevilla ( 2005 )

Sevillà d’origen, va néixer el 1930, i per tant, es situa de ple en el centre de l’anomenada Generació del 51, la promoció de compositors espanyols a la qual els va correspondre la modernització de la música espanyola després de la guerra civil i els primers anys de la postguerra.
Va estudiar composició amb Corrado del Camp i Nadia Boulanger a París i va exercir a més una important carrera pianística.
Normalment s’acostuma a classificar entre les tendències moderades d’aquesta generació, però, encara que no és un avantguardista en sentit estricte, tampoc és en absolut un conservador.
Castillo s’ instal·la, i és un dels pocs exemples espanyols, en el que podríem anomenar la transvantguarda que acabarà per conformar la postmodernitat en músics europeus molt més joves que ell....

Darreres notícies

Obra completa per a orgue - vol. II
Manuel Castillo: Integral per a orgue vol.2

Manuel Castillo: Integral per a orgue vol.2

Aquest volum inclou les dues úniques obres que el mestre Castillo va dedicar a l'orgue durant la dècada dels seixanta del passat segle: Coral y diferencias (1967) i Sonata (1969). Coral y diferencias, per a orgue i corda, es va escriure el 1967, al
Llegir més