Double

Audio

Double

Double

Zaragoza ( 1965 )

Jesús Torres va néixer a Saragossa el 15 de Juliol de 1965. Ingressa en el Conservatorio Superior de Madrid on estudia violí, piano, harmonia i contrapunt i fuga. Simultàniament participa en diversos cursos d’anàlisi musical amb Luis de Pablo. Entre 1986 i 1988 estudia composició amb Francisco Guerrero.
Ha obtingut els següents premis: Primer Premi SGAE 1992 de joves compositors, Gaudeamus Prize, Amsterdam 1995, Primer Premi Valentino Bucchi, Roma 1997 i Premi Reina Sofía, Barcelona 1999.
Rep encàrrecs de institucions oficials i privades com: INAEM (Ministeri de cultura de Espanya), Gaudeamus Foundation (Amsterdam), Kaleidoscope Programme (Unió Europea), Jovén orquesta nacional de España, Comunidad de Madrid, Drumming Grupo de Percussâo, Colegio de España de Paris, Spectrum (London), Radio Televisión Española Symphony Orchestra, Cecilia Colien Honegger (&Aacu...

Ultims concerts

Double

Darreres notícies

Double
Iñaki Alberdi i la ruta de l'acordió

Iñaki Alberdi i la ruta de l'acordió

Programa d'activitats d'Iñaki Alberdi durant el que resta del 2013 i fins al 2015 comprèn una gran quantitat de presentacions és diferents ciutats espanyoles. Us presentem el programa de Concerts a Espanya.
Llegir més