Simfonia nº2 "Nusantara" per a piano i orquestra

David del Puerto
Simfonia nº2
  • Composició: 2004
  • Formació: Orquestra simfònica
  • Gèneres: Música Clàssica
  • Instrumentació: 2 2[1.2/ci] 2 2 - 2220 - timp+2 - archi
  • Percussió: vib.templeblks.woodblk.tambn.tom.3cym(sm,md,lg).marim.bd.tri.tam
  • Duració: 30 Minuts
  • Referència: TR00390

Audio

Simfonia nº2 "Nusantara" per a piano i orquestra

1._Nusantara.mp3

Madrid ( 1964 )

Neix a Madrid el 1964. Estudia guitarra amb Alberto Potín, harmonia amb Jesús María Corral y composició amb Francisco Guerrero i Luis de Pablo a Madrid.

Des del 1985, la seva música està present en numbrosos festivals i temporades de concerts d’ arreu d’ Europa, Estats Units, Sudamèrica i Japó.

Ha rebut encàrrecs de diverses institucions i d’ intèrprets, com l’ Ensemble InterContemporain, Universitat de Wisconsin-Madison, Ministeri de Cultura espanyol, Orquesta Nacional de España, Liceo de Cámara de Madrid, Festival de Granada, Fundación Juan March, Ajuntament de Ginebra o Festival Ars Musica de Brussel·les.

Ha impartit freqüentement classes de composició convidat per conservatoris i universitats dels Països Baixos, Estats Units, Bèlgica i Espanya.

El 1993 guanyà el Premi Gaudeamu...

Crítiques

Simfonia nº2 "Nusantara" per a piano i orquestra

"Hay que aplaudir a estos creadores musicales que se han liberado de ciertos principios, indispensables, durante demasiado tiempo para estampar un sello de modernidad. Del Puerto juega con su propia libertad logrando un verdadero sonido sinfónico y afortunadas mixturas tímbricas"

Carlos Gómez Amat

"La nueva propuesta confirma un dominio de la orquesta que aquí se hace patente a través de las oleadas de un primer movimiento que une lo implacable del sentido rítmico a un colorido que remite por momentos a un exotismo a lo Messiaen que se confirmará luego con los guiños al gamelán indonesio"

Luis Suñén, EL PAÍS

Darreres notícies

Simfonia nº2 "Nusantara" per a piano i orquestra
La ORCAM estrena

La ORCAM estrena "Mistral" de David del Puerto

Avui 8 de maig, a les 20:00 hores als Teatros del Canal de Madrid, la ORCAM estrenarà el doble concert per a guitarra, acordió i orquesta de David del Puerto, Mistral.
Llegir més