Afegir a la cistella
TR00674 guitarra
Javier Riba
11 Minuts
Tritó
20
2008
2008
Encara que Albéniz nova composar música per a guitarra la seva música ha despertat el interès des dels guitarristes des d’èpoques primerenques. Les primeres adaptacions de música d’Albéniz per a guitarra són pràcticament contemporànies a les versions originals per a piano. Després de les versions més difoses de Segovia sobre el repertori Javier Riba assumeix ens presenta aquesta acurada adaptació de Almería de la suite Ibèrica d’Albéniz. Riba ha procurat mantenir l’estil i els recursos de la guitarra de l’època. Les seves idees sobre la interpretació d’aquest repertori es poden gaudir també al CD.

Opinions

  1. Luis Regidor 30 de novembre de 2001

    Sin duda, esto es otra manera de acercarse a la música de Albéniz desde la guitarra. Para mí la que mejor resultado da. Vaya curre te pegaste Javi, y qué bonito te suena. Yo estuve allí, y fue un concierto-conferencia sobre Albéniz magnífico. Gracias por todo. Un abrazo y a seguir p'alante.

Critiques

  1. José Piñeiro - ROSETA 30 de novembre de 2001

    Quisiera destacar de esta obra la situación compleja y comprometida que supone la notación en tres pentagramas de ciertos pasajes de la pieza que Javier Riba ha solventado transportando la obra a una tonalidad en la que al llegar a estos pasajes se puedan utilizar cuerdas al aire en la guitarra.

Almería - Javier Riba