Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Música per a orgue, de Robert de la Riba

Nova edició de Música per a orgue en vuit volums de l'obra completa per a orgue del Pare Robert de la Riba. Amb aquesta edició es posa a l'abast d'organistes i estudiosos la valuosíssima aportació de Robert de la Riba al repertori musical del segle XX.

La seva gran sensibilitat organística el menà a explorar l'òptima registració per a cada obra en el context tímbric i específic de cada instrument, pensant sempre en clau compositiva, és a dir, atenent al servei de l'expressió, a la presència i a l'alternança dels temes, sense deixar-se influir pels corrents de la neutralitat tímbrica que proposaven les relectures de la música antiga a partir de la segona meitat del segle XX.

Aquests vuit volums de la sèrie de música per orgue del compositor tarragoní constitueixen una aportació essencial al repertori organístic del segle XX. La revisió ha estat feta per Josep Maria Gregori a partir dels manuscrits originals conservats al Fons Robert de la Riba de l'Arxiu Musical dels caputxins de Sarrià de Barcelona (foto de l'orgue).

Descarrega'n una mostra...

Preludis i fugues

Variacions

Més informació i pdf's per descarregar a www.trito.es

Compartir: