És quan canto que hi veig clar

Antoni Miralpeix ( 1960 )
Preu: 18,62 €
Comprar
AM03033 Amalgama
94
2009
2009
Antoni Miralpeix, músic i pedagog amb gran experiència en direcció coral i com professor de pedagogia musical ens oferix en aquesta ocasió una recopilació de cançons per a veus soles (blanques o mixtes), cançons amb acompanyament instrumental, fragments de cantates infantils, cánons per a veu sola o amb acompanyament i quodlibets.

Els textos pertanyen a diversos poetes espanyols (Jaume Bofill, Antoni Busquets, Pere Calders, Josep Carner, Francesc Danès, Miquel Martí i Pol, Miquel Creus, Llu´s Gavaldà, Miquel Martí, Joan Oliver, Pere Ribot i Pialr Torrent) i al mateix autor.
CANÇONS El gat i la granota Tots cantem Cançó de la rebelòlió Cançó de l’arròs Vull pa amb xocolata (sense pa) Xocolata desfeta L’estel perdut Matinal Somni Cardinals Consells bestials Gelada El secret Vindrem Infant La gata i el belitre Rellotge de l’any CÀNONS i QUÊDLIBETS Joc de fer la truita Tren d’altra velocitat Nota biogràfica Negre fosc Quin fred que fa! Amb pijama i frac La rata pinyada La sardana Ball rodó de la bicicleta De nou tot neix Mimosa Quan cantem fem un món millor Bon dia, Pachelbel! Amanida catalana I Amanida catalana II Amanida catalana III Amanida catalana IV Amanida variada I Amanida variada II Condiments de les amanides Acompanyaments de les amanides