Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

La música de Casablancas a Tenerife i Barcelona

El divendres 17 de febrer l'Orquestra Simfònica de Tenerife dirigida per Edmon Colomer, presentarà la Intrada sobre el nom de Dalí de Benet Casablancas dins la temporada de concerts d'aquesta orquestra. L'obra, escrita el 2004 per encàrrec de la Fundació Gala-Dalí, va ser dedicada al director d'orquestra Antoni Ros-Marbà que en va dirigir l'estrena al capdavant de l'OBC. El concert d'aquest divendres es farà al Teatre Àngel Guimerà de Santa Cruz de Tenerife i inclourà altres obres de Poulenc, Prokofiev i Dutilleux.

Per altra banda, el dissabte 18 de febrer serà el prestigiós Quartet Arditti qui ofereixi una audició del Quartet de cordes núm. 2 de Casablancas. El concert, que inclou també obres de Webern, Gerhard i Berg, forma part del Nou Cicle de Música Contemporània 'Gerhard 2006' i tindrà lloc a l'Auditori de la Caixa de Catalunya de La Pedrera de Barcelona.

La música de Benet Casablancas viu un bon moment aquest 2006 amb constants estrenes i audicions per part d'orquestres i intèrprets d'arreu de l'Estat i també de fora.

Compartir: