Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

S’estrena Hypermusic Prologue a Berlín

Fa pocs dies us anunciàvem l’estrena de Sky Disc de Ramon Humet a Halle (aprofitem per a recordar-vos que resten pocs dies perquè aquest esdeveniment tingui lloc). També és Alemanya la destinació de les sis representacions d'aquesta impressionant producció de Hypermusic Prologue, l'òpera de cambra d'Hèctor Parra amb text de Llisa Randall, que vam estrenar a París fa pocs anys.

Hèctor Parra ha trobat un llenguatge musical sensual i energètic per a aquest material, oferint a l'oient l'experiència de la complexa hiperrealitat emocional i intel·lectual a través de l'ús d'efectes psicoacústics.

El Zafraan Ensemble, sota la direcció del jove Manuel Nawri, Johanna Greulich (soprano), Robert Koller (baríton), i Wolfgang Heiniger en l’apartat de l’electrònica, seran els responsables de posar en escena aquesta producció.

Les sessions tindran lloc els dies 4, 5 i 6 d'octubre a la Sophiensaele de Berlin, i  el 16, 17 i 18 del mateix mes a la Gare du Nord de Basilea (Suïssa).

Les institucions que fan possible les sis representacions de Hypermusic Prologue a Alemanya i Suïssa són el Auptstadtkulturfonds, Ernst von Siemens Musikstiftung, Spanische Botschaft (Berlín), Fachausschuss Musik BS/BL, i  Ernst Göhner Stiftung Jubiläumsstiftung der Basellandschaftlichen Kantonalbank.

També compta amb el suport de l'Institut Cervantes, l` Institut Ramon Llull, l’ Einstein Forum i el Klangzeitort Institut für Neue Musik. La producció és el resultat de la col·laboració entre el Zafraan Ensemble amb la  Gare du Nord i la Sophiensaale de Berlín. Si ets a Alemanya o Suïssa durant  les dates esmentades o estàs disposat a no perdre't aquesta magnífica producció, encara ets a temps d'adquirir les entrades des del web del Zafraan Ensemble.

Compartir: