Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Benet Casablancas presenta nous discos

Presentació de dos nous discos a NAXOS

El segell discogràfic NAXOS acaba de publicar dos nous CD monogràfics amb música de Benet Casablancas, dedicats respectivament a la producció de cambra i orquestral, que es sumen al volum publicat anteriorment per el mateix segell i que recollia bona part de la seva música per a piano, a càrrec de Jordi Masó i Miquel Villalba.

El volum dedicat a la producció cambrística inclou els "Epigramas", "New Epigrams", "Petita Música Nocturna", "In modo di passacaglia", i les àmpliament difoses "Set Escenes de Hamlet", aquestes dues últimes obres en absoluta primícia discogràfica, i la seva interpretació és a càrrec del grup Barcelona 216, dirigit en aquesta ocasió per Manuel Valdivieso. El volum simfònic, per la seva part, és interpretat per l' Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, sota la batuta de Salvador Mas i amb la col·laboració de la soprano Ofèlia Sala, inclou: "The Dark Backward of Time", "Tres Epigrames", "Postludi", "Poema d'amor" i la "Intrada sobre el nom de Dalí".

NAXOS compta així en el seu catàleg amb una mostra molt representativa de la producció musical de l' autor, en versions molt acurades, tant en els aspectes tècnics com artístics, i amb la garantia d' una àmplia distribució internacional.

La roda de premsa de presentació dels dos discos trindrà lloc el proper 20 de juliol, a les 13hs., a l'Auditori de Barcelona, amb l' assistència de Joan Oller, director general de l'Auditori, Salvador Mas, director d'orquestra, David Albet, director artístic de BCN 216, i el propi autor.

Compartir: