Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Javier Riba presenta el seu CD d’homenatge a Andrés Segovia

El proper 4 de novembre el guitarrista Javier Riba farà un homenatge a Andrés Segovia, tot coincidint amb el Certamen Llobet, per la qual cosa Riba interpretarà amb una de les guitarres històriques del mestre Miquel Llobet. L’acte tindrà lloc al Museu de la Música a les 12 del migdia, dins el Cicle “Silenci fem música”.

En aquest acte hi haurà la presentació del disc i del segell discogràfic de TRITÓ a càrrec d’Ester Roca, ja que l’editorial presenta el disc per la iniciativa del guitarrista Javier Riba que va seleccionar acuradament les peces que l’integren. Amb aquest treball es planteja un recorregut biogràfic de la vida d’Andrés Segovia amb obres que han tingut a veure amb la seva formació i carrera musical d’alguna manera, entre elles “Cordoba” d’Isaac Albéniz amb adaptació del mateix Javier Riba. Un treball perfecte per aquells que estimen la guitarra o que s’inicien en la seva escolta.

Per aquells que no puguin anar en aquest acte, el mateix dia a les 7 de la tarda, Javier Riba tornarà a fer el mateix concert al Casal Font d’en Fargues, dins el mateix Certamen Llobet.

Compartir: