Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Ramon Humet en Surround 5.1

Aquest divendres 21 de setembre es presenta a Madrid Niwa, el nou enregistrament discogràfic de Ramon Humet editat pel segell barceloní Neu Records.

En paraules de la pròpia discogràfica, Niwa “és el punt de trobada entre la música de cambra d’un dels compositors espanyols de més projecció, Ramon Humet, la transparència i la precisió d’un dels conjunts de cambra més prestigiosos de l’actualitat, la London Sinfonietta, i el potencial d’immersió sonora i fidelitat tímbrica que permet l’enregistrament surround en alta definició”. Enregistrat a la londinenca sala Watford Colosseum, Niwa ha estat dirigit per una de les batutes més prometedores del panorama anglès: Nicholas Collon.

Aquest projecte innovador, produït i editat pel segell independent Neu Records, posa els últims formats d’enregistrament i distribució al servei de tres de les obres de cambra més representatives d’Humet, especialment adaptades al sistema surround 5.1 en estreta col·laboració amb el compositor.

Les obres que s’inclouen en aquest disc, totes elles editades per Tritó, són Quatre jardins zen, per a tres percussionistes, Jardí d’haikus, per a piano trio i tres percussionistes, i Pètals, que tanca aquest recorregut tímbric amb un trio amb piano. Cadascuna de les tres obres finalitza amb una pista de Silenci, pensada per assimilar l’experiència musical viscuda, creant un espai de distensió que dialoga amb l’obra.

Una de les novetats que proposa Neu Records relacionada amb la publicació d'aquest enregistrament és que el format digital de les partitures generals d'aquestes obres es podran adquirir directament al web de la discogràfica.

La presentació  i audició del disc en surround 5.1 del disc es farà a la Sala Valle-Inclán del Círculo de Bellas Artes de la capital espanyola a les 12:00 del migdia.

L’acte serà presentat perl compositor Jesús Rueda, i comptarà amb la presència del propi Ramon Humet i de Santi Barguñó, productor de la discogràfica Neu Records.

Compartir: