Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

II edició del Festival de Música dels Pirineus (FeMAP)

El passat dijous 12 de juliol es va inaugurar la segona edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Després de l'èxit de la seva primera edició, el festival aconsegueix sobreviure a la crisi gràcies a la ingent tasca dels seus gestors i col · laboradors.


Fins ara, l'ensamble Diatessaron va oferir tres presentacions del seu espectacle "Le Basque: música i danses en el segle de les llums". També va fer el seu pas pel festival el Cor de Cambra Caterva amb repertori de mestres renaixentistes de la Seu d'Urgell.


Com va passar en la primera edició del festival, els seus organitzadors han volgut oferir una mostra del que es podrà veure i sentir al festival en el disc amb segell TRITÓ que porta el nom del festival.


Encara que és recomanable visitar la pàgina del festival, no podem deixar de fer una breu referència als concerts als que encara podeu assistir:


19, 20 i 21 de juliol: Cor infantil Amics de l'Unió, Cor de Cambra Vivaldi i Orquestra de Cambra de Granollers - "Vivaldi: versión original"
22 de juliol: Cor de cambra Caterva - "Músics de la Seu d'Urgell"


24 i 25 de juliol: European Union Baroque Orchestra - "Dance des Zéphyrs"


26 i 27 de juliol: Orquestra Barroca Catalana - "Música religiosa inèdita dels germans Pla"


28 i 29 de juliol: Coral polifònica de Tremp i Camerata Sant Cugat - "Escola policoral i polifònica al Mare Nostrum"


2, 3 i 4 d'agost: La gran Chapelle: "García de Salazar: motets, HIMNES, salms i antífones"


10, 11 i 12 d'agost: Vittorio Ghielmi & Luca Pianca - "La marxa persa"


14, 15 i 16 d'agost: Nou Sarao - "El sarau de la chacona"


23, 24 i 25 d'agost: Intonationes - "Juan de Anchieta"


Esperem que pugueu assistir a alguna o algunes de les propostes del Festival ja que pensem que, en els dies que corren, l'afluència de públic és un factor decisiu per garantir la continuïtat de les ofertes culturals.


Compartir: