Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

"La voz. Orientaciones prácticas".

L'editorial Amalgama ha publicat “La voz: orientaciones prácticas“, la versió en castellà del llibre escrit cap a 2004 pels professors d'educació i salut de la veu de la Facultat de Ciències de la Educació de la UAB Cecília Gassull,  Pere Godall i Montserrat Martorell.

En ell, que està dividit en quatre seccions principals, es parla en primer lloc de quines són les parts del cos que intervenen en l'emissió de la veu i quina funció realitza cadascuna d'elles. En un segon punt, es tracta la veu com a eina de treball: són moltes les persones que utilitzen la veu però no són lo suficientment conscients de que és una eina que, si s'espatlla, no té recanvi. Per tant és necessari prevenir, i per això s'ha de conèixer i analitzar els factors que solen contribuir a generar-ne disfuncions. Les premisses indispensables per aconseguir una veu sana es troben en el tercer apartat. Finalment, en el quart punt els autors proposen una sèrie d'exercicis mitjançant els quals es pot desenvolupar el treball corporal i vocal necessari per automatitzar una bona respiració i una bona emissió de la veu.

Un llibre indispensable no només per a cantants sinó també per a mestres i aquells que, sense ser-ho, utilitzen la veu a la seva feina.

I si a més t'interessa conèixer novetats de música vocal, a la nostra newsletter de novembre tens totes les novetats disponibles en el catàleg: partitures, llibres, discs…

Compartir: