Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Clàssics infantils amb la col·lecció Solfa la Redonda

Dos nous títols s'han afegit als ja publicats de la colecció infantil de discos Solfa la Redonda que, seguint la seva linia d'incentivar i fomentar l'apropament dels nens a la música clàssica, especialment al repertori contemporàni, compta aquest cop amb les veus de Gonzalo de Castro i Javier Cámara.

Juntament a alguns títols emblemàtics ja a la venda com són Pedro y el Lobo de Prokofiev o Historia de Babar de Francisc Poulenc, autèntics clàssics del repertori, apareixen ara dues novetats amb obres de nova creació de compositors espanyols, com són  El soldadito de Plomo de Emilio Aragón i les Fábulas de Lafontaine de Xavier Benguerel.

[audio:http://blog.trito.es/wp-content/uploads/2009/04/1-obertura.mp3]

[audio:http://blog.trito.es/wp-content/uploads/2009/04/2-erase-una-vez-25-soldaditos-de-plomo.mp3]

L'Ensemble Orquesta de Cadaqués interpreta totes les obres musicals dirigit aquest cop per Emilio Aragón i Philippe Entremont respectivament. Per a la narració s'ha comptat amb la inestimable col·laboració d'alguns dels actors més versàtils del panorama nacional, que han participat en aquest projecte amb gran il·lusió per la possibilitat d'acostar-se a un públic tan exigent com el infantil: Tristán Ulloa, Leonor Watling, Javier Cámara i Gonzalo de Castro.

[audio:http://blog.trito.es/wp-content/uploads/2009/04/1-la-cigarra-y-lo-hormiga.mp3]

[audio:http://blog.trito.es/wp-content/uploads/2009/04/2-el-zorro-y-el-cuervo.mp3]

Compartir: