Jesús Rodríguez Picó

Barcelona ( 1953 )
Jesús Rodríguez Picó
Nascut a Barcelona, Jesús Rodríguez Picó va realitzar els estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu, obtenint el títol de Professor Superior.
Instrumentista i compositor, va ampliar els estudis de clarinet a França, posteriorment es va familiaritzar amb el repertori de música contemporània, col•laborant en qualitat de clarinetista amb diversos conjunts especialitzats com el "Grup Instrumental Català", "Solars Vortices", "Multimúsica" etc. També va realitzar entre els anys 1976 i 1990 nombrosos concerts i gravacions radiofòniques, difonent la música per a clarinet i estrenant obres de compositors contemporanis.
Les seves composicions han estat interpretades per conjunts i orquestres com "Diabolus in Musica", "Solars Vortices", Grupo Koan, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Filharmònica de Minsk, Orquesta Nacional de España, etc.
L’any 1982 va guanyar el premi del concurs de composició de Joventuts Musicals de Barcelona.
Paral•lelament a la seva activitat de compositor, ha exercit la pedagogia musical a diferents escoles de música i al Conservatori Professional de Música de Badalona. Ha col•laborat amb

Obres

Jesús Rodríguez Picó

Per Conjunts de cambra

Obra
Dos estudis per a instruments per a ventConjunts de cambra

Un sol instrument

Obra
ToccataPiano sol