Moisès Bertran

Barcelona ( 1968 )
Moisès Bertran
Posseeix les titulacions de Professor Superior de Piano, de Solfeig i Teoria de la Musica, i de professor de composició pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha estat mestre de piano, matèries teòriques, harmonia i composició tant a l’Estat Espanyol com als EEUU.

També ha realitzat un Màster en Música i és Doctor en Arts Musicals per de Hartt School (University of Hartford-USA). Ha guanyat diversos premis: el Segon Premi en el 17è National Association of Composers USA- Concurs per a Joves Compositors (Los Ángeles, California USA), 1995; 2on Premi en el Concurs Intternacional de Composició Francesc Civil, Ciutat de Girona, 1996; Normand J. Bayles Memorial Award for Composition (The Hartt School, West Hartford, Connecticut, USA), 1993; IX Premio Constitución (Junta de Extremadura) 1991.

Moltes de les seves peces s’han interpretat sovint en concert. Cal mencionar: Catalanesca (orquestra simfònica), Somnis (orquestra de cambra), String Quartet Hatrford(quartet de corda), Trio per a Piano i Fustes (oboè, fagot i piano), Tres cançons canadenques (soprano i orquestra de corda).

Obres

Moisès Bertran

Per Conjunts de cambra

Obra
Suite per a quintet de ventQuintet de vent

Un sol instrument

Obra
Cinc petites peces per a pianoPiano sol