Cuaderno para los niños

David del Puerto
Cuaderno para los niños

Audio

Cuaderno para los niños

Mostra 1

Mostra 2

Mostra 3

Mostra 4

Mostra 5

Mostra 6

Mostra 7

Mostra 8

Mostra 9

Madrid ( 1964 )

Neix a Madrid el 1964. Estudia guitarra amb Alberto Potín, harmonia amb Jesús María Corral y composició amb Francisco Guerrero i Luis de Pablo a Madrid.

Des del 1985, la seva música està present en numbrosos festivals i temporades de concerts d’ arreu d’ Europa, Estats Units, Sudamèrica i Japó.

Ha rebut encàrrecs de diverses institucions i d’ intèrprets, com l’ Ensemble InterContemporain, Universitat de Wisconsin-Madison, Ministeri de Cultura espanyol, Orquesta Nacional de España, Liceo de Cámara de Madrid, Festival de Granada, Fundación Juan March, Ajuntament de Ginebra o Festival Ars Musica de Brussel·les.

Ha impartit freqüentement classes de composició convidat per conservatoris i universitats dels Països Baixos, Estats Units, Bèlgica i Espanya.

El 1993 guanyà el Premi Gaudeamu...

Crítiques

Cuaderno para los niños

"Es una obra bien construida en su aspecto formal, de moderno y renovado lenguaje, que apuesta en sus nueve números en re-flejar anímicamente su carácter descriptivo. Las complejidades compositivas, que las tiene, están bien resueltas y en todo momento hay poder de comunicación."

Ricardo Ontañón, EL DIARIO MONTAÑÉS

Darreres notícies

Cuaderno para los niños
La música contemporània per nens a la Fundación Juan March

La música contemporània per nens a la Fundación Juan March

La sèrie "Aula de (Re)estrenos" és una de les nou en les quals s'estructura l'oferta musical de la Fundació Juan March. Iniciada al 1986, ofereix obres de compositors espanyols que per la raó que sigui no són fàcils de trobar i escoltar després de
Llegir més