Lamento, Súplica y Renacimiento

Santiago Lanchares
Lamento, Súplica y Renacimiento

Piña de Campos (Palencia) ( 1952 )

Realitza els estudis musicals al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid: Harmonia (C. Bernaola), Contrapunt i Fuga (F. Calés), Tècnicas Contemporànies (L. de Pablo). Posteriorment assisteix a Cursos i Seminaris de composició amb Olivier Messiaen, Cristóbal Halffter, Helmut Lachemann, etc.
Ha rebut encàrrecs del C.D.M.C, I.N.A.E.M., C.O.M. 92, Radio de Hungría, Radio Nacional de España, Quincena Musical Donostiarra, Proyecto Guerrero, Festival de Alicante, Conservatori de Yakarta, així com de diversos solistes, grups i institucions privades. La seva música s’ha interpretat en diferents Cicles i Festivals europeus, a Amsterdam, Budapest, Bucarest, Lisboa, Londres, Buenos Aires, Austràlia, Nova Zelanda i Indonesia. Ha estat convidat a participar amb una composició als Concerts en homenatge a Bela Bartok en ocasió del seu centenari, organitzats per la Ràdio d’Hongria. Amb "Recordando a Ma Yuan" ha representat Espanya a la Tribuna de la Unesco de 1.992 en ...

Ultims concerts

Lamento, Súplica y Renacimiento

Darreres notícies

Lamento, Súplica y Renacimiento
Estrena de

Estrena de "Lamento, Súplica y Renacimiento" de Santiago Lanchares

Dijous 28 i divendres 29, l'Orquestra de RTVE, sota la direcció de Michael Francis estrenarà Lamento, Súplica i Renaixement. L'obra és un encàrrec de la AEOS i la Fundació Autor i representa el treball més recent del repertori orquestral del compositor.
Llegir més