Obra completa per a orgue

Gabriel Menalt ( 1657 - 1687 )
Afegir a la cistella
DT00792 orgue
Tritó
100
2012
Aquesta és una descàrrega en PDF. En fer una comanda estàs acceptant les condicions de compra: La compra d'aquest producte et dóna dret a descarregar-ho, guardar-ho i imprimir una còpia per a ús privat. La compra no et dóna dret a enviar-ho a tercers ni a pujar-ho a internet per a la seva descàrrega. Les compres de partitures en PDF no es poden retornar una vegada descarregades.

Gabriel Menalt, o Manalt (Martorell, 1657 (Barcelona, 1687), organista a l’església de Santa Maria del Mar de Barcelona, és generalment reconegut com un dels màxims representants catalans, amb obra conservada, del que s’ha convingut a anomenar l’escola d’orgue catalano-valenciana del segle xvii. La totalitat de les composicions per a orgue de Gabriel Menalt es conserva en dos manuscrits prou coneguts dins l’àmbit musicològic gràcies a la riquesa i transcendència del seu contingut. El criteri emprat per a aquesta transcripció ha estat el de la màxima fidelitat al manuscrit original, però sense renunciar a fer-ne una edició eminentment pràctica.

Tiento de dues mans de 1r to Tiento de falses Gaitilla de mà esquerra de 1r to ESPIA RERA Tiento partit de mà dreta de 8è to Versos de slmòdia Versos partits de mà dreta Pange lingua glossat de mà dreta Pange lingua de dos baixos Sacriis solemniis glossat per Delasolre Sacris solemniis a dos tiples per Delasolre Sacriis solemniis a dos baixos per Delasolre Sacriis solemniis a tres per Delasolre