24 obres per a orgue
PDF
Afegir a la cistella
DT00590 org solo
Tritó
241
2008
979-0-69204-420-8
Aquesta és una descàrrega en PDF. En fer una comanda estàs acceptant les condicions de compra: La compra d'aquest producte et dóna dret a descarregar-ho, guardar-ho i imprimir una còpia per a ús privat. La compra no et dóna dret a enviar-ho a tercers ni a pujar-ho a internet per a la seva descàrrega. Les compres de partitures en PDF no es poden retornar una vegada descarregades.
L’organista Josep Elies (ca. 1687-ca. 1755) ocupa un lloc molt significatiu en el panorama musical del segle XVIII espanyol. [...] Si bé és cert que la seva obra fou citada i admirada pels seus coetanis, i el mateix pare Soler reconeix haver-ne après, cal considerar que fins ara no hem conegut si no una petita part de la producció d’Elies. Com és habitual en el repertori per a teclat del barroc espanyol, hem de lamentar la pèrdua de moltes de les obres que van escriure els nombroses organistes actius en tota la geografia espanyola. Per això mateix l’obra d’Elies cobra més rellevància , i en concret la localització i
transcripció d’aquesta colÀlecció de vint-i-quatre obres ve a suplir l’escassetat de repertori conservat ûo rescatatùque afecta especialment la primera meitat del segle XVIII. (Águeda Pedrero-Encabo)
Pieza primera
Tocata [primera]
Pieza segunda
Tocata [segunda]
Pieza tercera
Tocata [tercera]
Pieza quarta
Tocata [cuarta]
Pieza quinta
Tocata [quinta]
Pieza sexta
Tocata [sexta]
Pieza séptima
Tocata [séptima]
Pieza octava
Tocata [octava]
Pieza novena
Tocata [novena]
Pieza dézima
Tocata [décima]
Pieza undécima
Tocata [undécima]
Pieza duodécima
Tocata [duodécima]