Preu: 10,40 €
Afegir a la cistella
AM03030 veu
Amalgama
52
2009
2009
Aquest llibre de cançons va néixer a La Garriga i és fruit d’una estreta colÀlaboració entre els mestres de l’escola de Sant Lluís Gonçaga, Núria Albó, professora de català i Josep M. Torrents, professor de música.
Els autors componien una cançó adequada per a cada un dels temes tractas a classe, preparat l’ambient per a que els nens la poguessin assimilar.
Per a compondre la lletra, es van tenir en compte l’adquisició de vocabulari essencial,la correcció de barbarismes i l’aprenentatge de vocabulari més extens i adequat a cada tema.
A l’escola Aigua Alzina i roure Bombers Cavall Conill Cuc de seda Cuca de llum El blat El grill El jardí El poltre El rellotge El sol El vent Endevina, endevineta Esquirol Família Foc Fred Fruita seca Fuster Gallineta Hivern L’abella L’aranya L’arbre a l’hivern L’arbre a la primavera L’escola L’ocell La casa La cuinera La família La ginesta La mare La nit La pluja La rosella La trompeta Les estacions Les formigues Lluna Muntanyes Nit On és el vent? Pescador Pi Poma Primavera Ra´m Senyals de tràfi c Tempesta al mar Tren Ulls blaus Vaixell Xàfec