Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Es presenta a Barcelona el VII Cicle Nous Repertoris/Música XXI

Aquest divendres, 7 d'abril, s'ha presentat en roda de premsa la setena edició del Cicle Nous Repertoris/Música XXI, organitzat conjuntament pel GEMC (Gremi d'Editors Musicals de Catalunya) i Joventuts Musicals de Barcelona. Es tracta de set concerts que es faran a la Sala Mompou de l'SGAE, tots els dimarts a les 20 h, entre el 18 d'abril i el 30 de maig. El repertori d'aquests concerts està format íntegrament per música d'autors catalans.

En el primer concert, el 18 d'abril, Magdalena Martínez (flauta) i Alan Branch (piano) oferiran obres de Fleta, Oltra, Rodríguez Picó i Brotons. Una setmana després, el 25 d'abril, Maite Mer (soprano) i Lluís Rodríguez (piano) proposaran un recital de lieder amb peces de Lamote de Grignon, Massià, Brotons, Bonet , Torrents i Comelles.

El 2 de maig, un grup d'alumnes de Grau Superior de l'Escola de Música de Barcelona interpretaran obres de Bertran, Sabater, Cervelló, Pueyo, Bonet i Benejam. En el quart concert, el 9 de maig, serà el Quintet de vent de Solistes de l'OBC els qui ofereixin obres d'Homs, Martínez, Roger, Balsach i Brotons. El 16 de maig, Ashan Pillai (viola) i Albert Giménez (piano) proposaran repertori per a viola d'autors com ara Lamote de Grignon, Taverna, Montsalvatge, Cervelló, Fleta i Brotons.

El penúltim concert, el 23 de maig, serà protagonitzat per alumnes de Grau Superior del Conservatori Superior de Música del Liceu. Hi sonaran peces de Cervelló, Guix, Valls, Nuix i Salvat. Finalment, el cicle acabarà el 30 de maig amb el concert que els Estudiants de Grau Superior de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) oferiran amb música de Benguerel, Montsalvatge, Colomé, Homs, Guinovart i Brotons.

L'SGAE està situada al Passeig de Colom, núm. 6 de Barcelona.

Compartir: