Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

XI edició del Concurs Internacional de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués

El proper diumenge 8 de setembre finalitza el període de inscripció per a participar a la XI edició del Concurs Internacional de Direcció que organitza l' Orquestra de Cadaqués. El concurs és obert als directors d’orquestra de totes les nacionalitats que hagin nascut a partir del 20 de desembre de 1977.

En aquesta edició el jurat estara format pels directors  Gennady RozhdestvenskyLutz KöhlerJoji Hattori i Jaime Martín(director titular de la Gävle Symfoniorkester i director titular de l'Orquestra de Cadaqués). També integren el jurat François Bou, gerent de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Cristina Rocca, directora artística de l'Orchestre National de France, Louwrens Langevoort, director artístic i executiu de la sala de concerts Köhlner Philharmonie,  i membres de l'Orquestra de Cadaqués.

El primer premi consisteix en dirigir al llarg de tres anys les orquestres que col·laboren amb el Concurs Europeu de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués. Aquest concurs ha estat un pas decissiu a la carrera de grans directors com Pablo GonzálezVasily PetrenkoGianandrea Noseda que avui treballen devant de prestigioses orquestres del món.

Las bases es poden consultar directament des de la web de la XI edició del Concurs de Direcció de l'Orquesta de Cadaqués.

Compartir: