Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Coneixes el nostre canal de Youtube?

No és cap novetat que TRITÓ disposi de canal de Youtube, però hem fet alguns canvis que volem compartir amb tu. El nostre canal et permet estar al dia de les nostres produccions, veure algunes de les millors interpretacions del nostre repertori, consultar material documental i compartir experiències amb nosaltres.

Algunes de les nostres seccions més visitades són la llista de produccions infantils, la de música escènica o la d’entrevistes i documentals.
Pots accedir directament al nostre canal des de la pàgina de Youtube o des de la pàgina de Tritó. Per accedir-hi des de Youtube i explorar les nostres llistes de reproducció, subscriure-t’hi, comentar coses o participar-hi d’alguna altra manera, només cal que ens busquis com a YouTube trito edicions i t’apareixerà en pantalla l’enllaç corresponent.

Des de la nostra web pots anar directament a la secció Audio/Vídeo i allà tindràs tots els continguts audiovisuals organitzats per data d’introducció. Cada vídeo està vinculat a totes les referències del catàleg amb les quals es relaciona, oferint informació contextual, de manera que si consultes una referència que disposa de contingut audiovisual associat apareixerà a la fitxa de descripció. També disposes d’un quadre publicitari a la dreta de la pàgina que et porta directament al canal.

Recentment alguns compositors, intèrprets i amics ens han facilitat continguts interessants per enriquir el nostre canal. Ens hem proposat d’incrementar cada setmana el nostre arxiu audiovisual per tal que tots els que ens visiteu pugueu fer-hi sempre descobertes.
Et convidem a visitar-nos i t’animem a participar ja sigui amb els teus comentaris, compartint els vídeos que més t’agradin o, si ets músic i tens material audiovisual, pots proposar-nos d’incloure’l a les nostres llistes.

I ara deixem que comencis a explorar els nostre espai de vídeos i ens ajudis a millorar-lo.

Compartir: