Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

"La Història del soldat" de Stravinsky en marionetes

Avui, 22 de març a les 21:00 hs.,  l'Ensemble de l'Orquestra de Cadaqués interpreta a l'Auditori de Girona l obra de Igor Stravinsky, La història del soldat (1918). En aquesta ocasió pujaràn a l'escenari marionetes en lloc de ballarins.

Les marionetistes Aitana Bernabé i Anna Fernández seràn les encarregades de donar vida a aquest espectacle multidisciplinari que narra les aventures d'un soldat violinista, d'una princesa malalta i d'un diable. El llibret d'aquesta obra és de Charles Ferdinand Ramuz, traductor i llibretista suïs.

Les marionetistes Aitana Bernabé i Anna Fernández seràn les encarregades de donar vida a aquest espectacle multidisciplinari.

Aquesta òpera tracta sobre les aventures d'un soldat que torna a casa, però abans ha d'encarar-se als paranys d'un dimoni que vol pendre-li l'ànima, la qual és representada pel violí.

Aquest espectacle traduït per Miquel Desclot, està basat en contes populars russos, hi són presents per sobre de tot la confrontació del que és material i espiritual, del que costa diners i del que no té preu, del bé i del mal.

Compartir: