Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Presentació del llibre "Música y retórica en el barroco", Rubén López Cano

El proper dijous 29 de novembre l’editorial Tritó presentarà el llibre "Música y retórica en el barroco" del musicòleg mexicà i professor de l’ESMUC Rubén López Cano.

En un article anterior del nostre bloc us comentàvem que es tracta d’una nova edició d'un clàssic molt ben conegut per musicòlegs i intèrprets de música antiga. Rubén López Cano va dissenyar una proposta metodològica que ofereix als músics eines útils per elaborar les seves interpretacions.

Músics de tot el món han utilitzat els seus arguments aportant noves idees sobre la interpretació de la música antiga. Es tracta del primer estudi conegut que aconsegueix vincular els estudis retòrics aplicats convencionalment a les obres literàries, amb una anàlisi profunda del discurs musical.

El llibre és, a més, el primer d'una col·lecció que augura una interessant evolució, Amalgama Textos, que pretén donar sortida a assajos i investigacions centrades en aspectes específics de la música i la dansa.

A la presentació podrem comptar amb el director de producció de TRITÓ Bernat Cabré, el musicòleg Luca Chiantore i l'autor del llibre, Rubén López Cano. Serà una bona ocasió per rebre consells de primera mà sobre com consultar el llibre, adquirir exemplars amb un descompte especial i sol·licitar un autògraf al propi autor.

També serà la primera presentació que Tritó organitza a les seves pròpies instal·lacions, de manera que us animem a venir a conèixer el nostre espai i gaudir d'una copa de cava amb nosaltres.

La cita és el proper dijous 29 de novembre a les 19:00 hores, al nostre local de Barcelona ubicat al carrer Aragó 478 (accés pel jardí lateral esquerre).

Us hi esperem!

Compartir: