Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Jonas Kaufmann i l'Orquestra de Cadaqués, aquesta nit a Peralada

Algunes persones a l'aeroport es van sorprendre en veure que la cara assetjada per les càmeres no els resultava familiar. Jonas Kauffman va oferir una improvisada roda de premsa a la seva arribada a Barcelona davant la mirada curiosa dels que per allà passaven. Si bé la repercussió mediàtica de l'òpera no és comparable a la de temps passats, de cap manera podem imaginar que es troba en crisi. Com a mostra, l'espectacle que se'ns ofereix aquesta nit.

El tenor alemany, que posseeix una gran i polifacètica trajectòria en el repertori líric, està travessant el que potser sigui el moment més important de la seva carrera. Encara que alguns el consideren el millor tenor del moment, ell preferiria ser-ho a llarg termini, com va comentar en una entrevista publicada per La Vanguardia.

Aquesta nit, l'Orquestra de Cadaqués - conduïda pel seu actual director Jaime Martín - i Jonas Kaufmann oferiran un concert a fantàstic entorn que ofereixen els jardins del Castell de Peralada. En programa, àries operístiques dels compositors més representatius del gènere com Verdi, Ponchielli, Puccini, Bizet o Mascagni. L'orquestra, per la seva banda, es reserva els números wagnerians amb una selecció de preludis d’algunes de les seves òperes.

Les expectatives són indubtablement molt bones; una estupenda alternativa a la calor de la nostra pavimentada ciutat.

Compartir: