Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Tritó al 19è Dia del Graller

[caption id="attachment_6049" align="alignleft" width="300" caption="Els Vernets al Dia del Graller de 2011 "][/caption]

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Vilafranca els diversos actes de celebració del ja tradicional Dia del Graller. En la celebració d’enguany, que suposarà la 19a edició d’aquest esdeveniment organitzat per la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, podrem comptar el dissabte dia 21 amb la realització de diversos tallers (Tècnica Alexander per a grallers i timbalers, Taller d’arreglar inxes, i un Taller de Percussió Petita).

A banda d’això, el passat dia 14 d’abril i, emmarcat també dins dels actes d’aquesta diada, es va presentar a Cal Figarot el llibre Repertori per a gralla de Josep Mercader Ramon (a) Astó (1886-1964). 1r volum", a càrrec dels Grallers de la Torre, els quals són els responsables d’aquesta edició.

Els actes centrals però es celebraran el diumenge dia 22, els quals començaran amb una cercavila de totes les colles de grallers participants, i finalitzarà amb el ja clàssic concert de tots els grups assistents a la plaça de Sant Joan.

Enguany, la personalitat homenatjada serà el músic, luthier i investigador Xavier Orriols.

Durant tot el matí i, a la mateixa plaça, hi haurá la tradicional fira de luthiers i llibreters, en la qual l’editorial Tritó hi tindrà un espai propi on s’hi podran trobar disponibles a la venda, llibres, partitures i discos relacionats amb el món de la gralla i de la música tradicional.

Podeu consultar més detalls sobre els actes del 19è Dia del Graller a Vilafranca en aquest enllaç www.grallersdevilafranca.cat.

Compartir: