Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Sant Jordi amb Humor, un llibre i una flor

El 23 de abril de 1616 William Shakespeare i Miguel de Cervantes posaven punt i final a les seves vides en diferents circumstàncies. Aquesta coincidència no podia passar desapercebuda i des del 1964 els països de parla hispana assumeixen aquesta data com el dia del llibre. A partir del 1995 aquesta commemoració es va internacionalitzar gràcies a la intervenció de la UNESCO i, des d'aquell moment, als calendaris de tot el món el 23 d'abril és el dia internacional del llibre.

A Catalunya, en un 23 de abril va esdevenir un altre episodi llegendari.  Sant Jordi va matar al drac que atemoria la ciutat de Montblanc i amenaçava de matar la princesa. De la sang del drac va brotar un ram de roses.

Els dos esdeveniments es fusionen en una tradició molt arrelada a Catalunya en la qual les dones reben una rosa com a regal i els homes un llibre. Actualment el llibre es regala tant a elles com a ells.

TRITÓ participarà en aquesta tradició regalant-te un exemplar del llibre Scherzando del dibuixant Cesc (Francesc Vila Rufas) amb totes les compres realitzades des del 13 al 23 d'abril des de la nostra web.

Scherzando és una recopilació de les tires còmiques de temàtica musical que va publicar el dibuixant a la Revista Musical Catalana.

Per aconseguir-lo hauràs d'enviar-nos la referència de la teva comanda contestant a l'esdeveniment que creem al facebook per a l'ocasió o enviant-nos un correu electrònic a la nostra adreça info@trito.es.

Esperem commemorar amb vosaltres aquesta gran festa del llibre!

Compartir: