Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

4a Fira del llibre de música i la partitura en l'ESMUC

La Fira del llibre de música i la partitura, organitzada pel servei de Biblioteca i Publicacions de l'ESMUC i el Gremi d'editorials de música de Catalunya, vol apropar als estudiants, professors i públic interessat la producció de les editorials pertanyents al Gremi.

La 4a edició de la Fira tindrà lloc dimarts 22 de novembre, de 10 h a 20 h, al vestíbul de l'Escola. El mateix dia a les 13.30 h se celebrarà un concert d'obres editades pels participants a la Fira a l'aula d'orquestra.

Al llarg del dia, els interessats podran consultar les obres exposades i contactar directament amb els editors per fer-los consultes o demanar exemplars molt concrets. Aquest any, es comptarà amb la representació de les editorials de música Boileau, Brotons & Mercadal, Clivis, Dinsic, La mà de Guido, Periferia i Tritó. Com a les edicions anteriors, els assistents es podran beneficiar de descomptes especials en l'adquisició de llibres i partitures. Aquesta 4a Fira del llibre de música i la partitura anirà acompanyada de música en viu. A les 13.30 h a l'aula d'orquestra, estudiants de l’Escola interpretaran obres de compositors catalans:
  • Soliloqui IV. Obra per a guitarra de Joaquim Homs. Intèrpret: Simon Wildau
  • El circ. Obra per a piano a quatre mans de Xavier Boliart. Intèrprets: Meritxell Brugué i Marta Puig
L’acte és obert també al públic extern a l’Escola.

Font: Escola Superior de Música de Catalunya

Compartir: