Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

La botiga a trito.es: fent-te la vida fàcil

A La botiga a trito.es ens hem proposat fer-te la vida més fàcil. Si fa uns mesos varem canviar l'aspecte de tota la web i varem afegir noves funcionalitats com la de l'agenda o la secció de lloguers, des de fa unes setmanes hem estat treballant per a millorar el sistema de cerca de partitures, discos i llibres a la botiga.

Filtres de cerca intel·ligents

Estàs cansat d'haver de navegar per eternes pàgines de resultats per a trobar una partitura en particular o un disc en concret? A trito.es valorem el teu temps i no volem que el perdis, així que hem decidit facilitar-te les cerques. Amb el nou menú intel·ligent que hem incorporat podràs navegar rapidíssimament per tot el catàleg afegint i traient filtres com a tu et sembli. Aquesta nova eina et permetrà tancar una recerca d'entre els 20.000 títols disponibles a la botiga fins a veure només els 3 que tu necessites, oblidant-te de la resta i tot en tan sols 4 clics. Pots filtrar per instruments, formacions, gènere, època, nivell, autor, editorial i format… i això només en partitures!. També hi ha filtres específics per a llibres i discos: temes, format, idioma, durada,… I a més pots afegir tants instruments com vulguis. Imagina que toques en un grup de cambra compost per flauta, oboè, clarinet, violí, violoncel i piano. Només has d'anar afegint els instruments fins a aconseguir el resultat de la consulta. Una altra novetat són les grans finestres desplegables del menú principal on podràs veure totes les possibilitats en un sol lloc (instruments, formacions, autors, etc.).

Cercador molt més rellevant

Hem millorat l'algorisme de recerca del cercador general per a fer-lo molt més ràpid, eficient i efectiu de manera que ara et retornarà resultats molt més rellevants. A més aquests resultats poden ser novament refinats usant els filtres intel·ligents de manera que ara l'únic límit és la teva imaginació.

Presentació de resultats amigable

Amb un catàleg tan extens com el nostre, i amb la previsió de duplicar-lo durant aquest any, no podem permetre que t'ofeguis en muntanyes de resultats de les categories més grans. Per a evitar-lo hem creat unes pàgines especials que organitzen els resultats de forma més clara i amigable (amb enllaços directes, textos orientatius, agrupació de resultats per formació o editorial, novetats,etc.). És molt més fàcil i clar orientar-se i navegar per una pàgina com la de la imatge de sota que no pas veure un llistat de 3500 obres per a piano, tot i que si segueixes preferint tot el llistat d'obres pots veure'l igualment seguint l'enllaç que s'indica a cada pàgina. El mateix passa amb els autors amb moltes obres. Ara els presentem clarament perquè la cerca sigui més ràpida i precisa. Per exemple pots veure com s'organitza tot el catàleg d'obres de Isaac Albéniz: últimes novetats, partitures segons la formació instrumental, segons l’editorial,.… Totes aquestes millores les hem fet pensant en tu i en les teves necessitats com a músic i melòman. Esperem que t'agradin i t’animem a visitar la botiga, provar les noves eines, buscar, localitzar el que necessites… i gaudir. Perquè mai havia estat tan divertit buscar música clàssica. ;-)

Visita La botiga a trito.es >

Compartir: