Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Cicle de Concerts de la Fundación BBVA

La Fundació BBVA ha organitzat un cicle de concerts de música contemporània a Bilbao en col·laboració amb el compositor basc Gabriel Erkoreka. El programa té com objectiu difondre la música contemporània nacional i internacional més innovadora i donar suport la tasca de compositors, directors i intèrprets de primera línia.
El pròxim d'aquests concerts tindrà lloc el dimarts 3 de maig, a les 20:00 hores, a la Plaça de San Nicolás, 4 de Bilbao. Amb el títol "Una Iberia para Albéniz", i amb la interpretació al piano de Juan Carlos Garbayo, al desè concert del cicle que se celebrarà el dia 3 , podrem escoltar el següent programa:
Primera part:
Marisa Manchado: Costa da Morte David del Puerto: La Cimbarra, roca rota Fernando Buide: Pico Sacro Zulema de la Cruz: Garajonay Gabriel Erkoreka: Mundaka José García Román: Ecos de la Abadía Sacromontana Segona part: Mauricio Sotelo: Jerez desde el Aire ó al Aire de Jerez Miguel Gálvez-Taroncher: Valencia, tres microludios para piano José Luis Turina: Homenaje a Isaac Albéniz (II. León) Pilar Jurado: Plaza de Oriente Héctor Parra: La dona d´aigua (El Montseny) Jesús Torres: Monegros Més informació a la Fundación BBVA
Compartir: